Előfizetői tartalom

Ha beindul a nagy-nagy pofonofon - Technikai elemzés

Portfolio
Rég nem látott szárnyalás bontakozott ki a múlt héten a világ vezető tőzsdéin, a pénteki hétzárásra azonban jelentősen alábbhagyott a lendület. Mint az alábbi grafikonokon is látható, több tőzsdei termék árfolyama jelentős ellenállásba ütközött, így nem okozna meglepetést, ha a hét első napjai a korrekció jegyében telnének. A hetet az S&P500, a DAX és OTP grafikonokkal indítjuk.

S&P500 (decemberi határidő) A pénteki kereskedés során egy ellenállás erdőbe szaladt bele az S&P500 határidős index. Az ellenállás zónát a 200 napos mozgóátlag, az 1255-ős szinthez tartozó korábbi fontos mélypont, valamint a legutóbbi háromszög formációnk emelkedő és csökkenő trendvonalai alkotják. Egy ilyen szinttől minimum azt várjuk, hogy pár napra elkedvtelenítse...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés