Előfizetői tartalom

Javítják a hajmeresztő hibát az adótörvényben

Portfolio
Haladéktalanul helyesbítik a Magyar Közlöny elektronikus változatát, amelyben egy tördelési hiba miatt került kötőjel helyett vessző a jövő évi adótörvények módosításáról szóló jogszabály kihirdetésébe, melynek folytán nem január elsejétől, hanem a kihirdetés követő naptól hatályba léptek volna hatályba egyes szabályok - számolt be az Index és az MTI.

Kapcsolódó cikkünk2011.11.30Mától él a 2012-es adók egy része? Schmitt rossz törvényjavaslatot írt aláA Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó tájékoztatása szerint van jogi lehetőség az elektronikus tájékoztatás javítására, vagyis a hiba folytán egyetlen érintett rendelkezés sem lép hatályba 2012. január 1-je előtt. Korábban laptársunk megírta: a Schmitt Pál köztársasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés