Előfizetői tartalom

Repül a nehéz kő - Technikai elemzés

Portfolio
A múlt héten megint csak rájárt a rúd a piacokra, és a főbb indexek a hét mindegyik napján esni tudtak. A sok piros gyertya láttán fokozatosan úrrá lesz a világvége hangulat a piaci szereplőkön, így a támaszzónák "váratlan" felpattanásokat produkálhatnak. A hetet az BUX, az S&P500 és DAX index vizsgálatával indítjuk.

S&P500 A nyeletlen baltaként zuhanó S&P500 a 61,8%-os Fibonacci szinthez érkezett, amely pénteken megállította a zuhanást. A grafikonon zsinórban egymás után 7 piros gyertya sorakozik , amit megfigyelések alapján gyakorta követ egy kis korrekció, amit esetünkben a Fibonacci szint is erősít. DAX Az elmúlt egy hét nagy változást nem hozott a DAX megítélésében. Változatlanul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés