Előfizetői tartalom

Ismét jó kezekben a Jaguar és a Land Rover

Hámor Iván
A Jaguar és a Land Rover márkák hazai története hasonlóan kalandos utat járt be, mint a gyáraké. A különböző tulajdonosváltások nem tettek jót sem termékfejlesztésnek, sem az ügyfélkapcsolatok ápolásának. A szeptember elejétől a British Automotive Hungary Kft. irányítja Magyarországon a tradicionális brit márkák forgalmazását, melynek ügyvezetőjét, Markó Zoltánt kérdezte a Portfolio.hu a közeli és távolabbi tervekről.

Portfolio.hu: Ismét egy olyan ügyvezetői székben ül, amiből gyakorlatilag egy - pontosabban jelen esetben három - márka magyarországi újra bevezetését, újrapozícionálását kell vezényelnie. Szándékosan keresi ezeket a kihívásokat, vagy a véletlennek köszönhetőek ezek a "találkozások"?Markó Zoltán: Összesen ez már az ötödik ilyen alakalom, hogy cégek, márkák piacra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés