Előfizetői tartalom

Felminősítette a Richtert a KBC

Portfolio
Vételre emelte a Richter részvényeire vonatkozó ajánlását a KBC Securities gyógyszeripari elemzője a korábbi tartásról. A részvény legfontosabb katalizátora a Cariprazine és az Esmya nevű készítmények sikere lehet, ami egyéb tényezők segítségével képes lehet a szigorodó magyar szabályozási környezet hatását is ellensúlyozni. A részvényre becsült fair érték így 40 023 forintra emelkedett, ami a tegnapi záróárhoz képest 10,8 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

A Cariprazine a motor A Cariprazine skizofréniával kapcsolatos III. fázisú teszteredményeit februárban teszik közzé, kedvező kimenetel esetén a készítmény komoly lökést adhat a Richter hosszú távú eredményességének. A bizonytalanság miatt ez a hatás még nem, vagy csak kisebb részben árazódhatott be a részvénybe. A kisebb piacnak számító bipoláris személyiségzavarra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés