Előfizetői tartalom

Előre menekül a Magyar Autóklub

Hámor Iván
A közúti közlekedéshez kapcsolódó háttér- és szolgáltatóipart sem hagyja érintetlenül az elmúlt időszak visszaesése, melynek csak átgondolt stratégiával, stabil háttérrel és az új kihívásokra való felkészüléssel ehet megfelelni. Ez alól a 111 éves Magyar Autóklub sem kivétel, mely az országúti segítségnyújtás mellett a kisebb javításokkal is foglalkozni kíván a jövőben.

Magyar Autóklub mintegy három éve határozta el, hogy visszatér a járműjavítás szegmensbe, azon belül is elsősorban a menetkészség helyreállítást szolgáló "gyors szervizelés" piacára. E döntés jegyében már a 2011-es év is számos változást hozott a Klub életében: szerszám, műszer, garázsipari berendezés beszerzés, ingatlan fejlesztések, és, nem utolsó sorban humánerőforrás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés