Előfizetői tartalom

Bankpapírok a fókuszban - Technikai elemzés

Portfolio
A bankrészvények az elmúlt években a kedvencekből a befektetési piac mostohagyerekévé váltak, amit az alább lejtőn lévő árfolyamgörbék is jól érzékeltetnek. Sokszor azonban utolsókból lesznek az elsők, így nem árt nyitott szemmel figyelni az olyan grafikonokat, amelyek erős bázist építettek ki az elmúlt hónapokban. A következőkben a Commerzbank és a Deutsche Bank részvényeket tekintjük át technikai szemmel.

A mai naptól 10 nemzetközi részvény esetében már forintban jegyzett árfolyamokkal is kereskedhet a Portfolio Online Tőzsde rendszerében, közöttük a most vizsgált két bankpapírral is. Commerzbank A Commerzbank alábbi heti grafikonját a hosszú távú csökkenő trend önmagáért beszél. A grafikonon jól megfigyelhetőek a jelentősebb technikai szintek, amiket a grafikonon kék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés