Előfizetői tartalom

A Pannunity megszerezte a Pannunion összes részvényét

Portfolio
A Pannunity Kft. kötelező nyilvános vételi ajánlat révén 2011. október 18-án megszerezte a Pannunion által kibocsátott részvények 98.8%-át és a Pannunity Kft. a Tpt-ben foglalt jogával élve a fennmaradó Pannunion részvények tekintetében 2011. október 27-én gyakorolta vételi jogát, így megszerzi a Pannunion által kibocsátott valamennyi részvényt.

Az együttműködő részvényesek részére 2011. november 7. napi értéknappal a Pannunity az Erste Befektetési Zrt. közreműködésével maradéktalanul megfizette a felajánlott 153.759 darab részvény ellenértékét, és a Pannunity értékpapírszámláján jóváírásra kerültek ugyanezek a részvények. A vételi jog gyakorlásáról szóló közleménynek megfelelően a 2011. november...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés