Előfizetői tartalom

Nálunk csak a kínálatot színesíti, máshol hasznot is hoz

Hámor Iván
Miután a Renault nem csak a Nissannal lépett "házasságra", hanem a dél-koreai Samsung Motorsban is jelentős befolyást szerzett, a helyi piacra fejlesztett - és a másik két nagy dél-koreai gyártó által a világgal megismertetett - kategóriájú autókat szép lassan az öreg kontinensre is lehozta. Ilyen a 4x4-es Renault Koleos is, mely megérett a külső megújulásra.

Az autóiparban megszokott módon a legkisebb költséggel és legkönnyebben módosítható elemeket rajzolták át a Koleos esetében is. Felkerült az elejére a LED-es nappali menetfény, illetve az egész lökhárító és lámpatestek - a csavarokkal rögzíthető alkatrészek - átalakultak.Logisztikai okokból a márka új, 1,6 literes dízelmotorja viszont nem került be a kínálatba, itthon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés