Előfizetői tartalom

Kilenc éve nem volt ilyen olcsó a BlackBerry gyártója

Portfolio
Egyre jobban elveszíti a befektetők bizalmát a BlackBerry gyártója, a Research in Motion, amit jól mutat, hogy a részvények P/BV rátája tegnap már 1-szeres szint alá esett, ami kilenc áve először fordult elő. Ez azt jelenti, hogy a részvényeket már olcsóbban lehet megvenni, mint amennyi az eszközök nettó értéke részvényenként.

A tegnapi kereskedésben 18,91 dollárig esett zárásra a Research in Motion árfolyama, ezzel pedig a részvényárfolyam az egy részvényre jutó könyv szerinti érték alá került, ami kilenc éve nem fordult elő a Bloomberg adatai szerint. A legutóbbi negyedévben 18,92 dolláron állt a Research in Motion könyv szerinti értéke (BVPS), ami nem más, mint a vállalat eszközeinek (mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés