Előfizetői tartalom

Töretlenül ível felfelé az iPhone sikerpályája - van, aki megállítsa?

Igazi sikersztori az Apple történetében az iPhone és úgy tűnik, hogy az okostelefonok piacán kibontakozott erős verseny közepette sem veszít vonzerejéből a készülék. A legújabb iPhone már az értékesítés első hétvégéjén az Apple legsikeresebb termékbevezetése lett, ami az értékesített készülékek darabszámát illeti. Az iPhone nagyban hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan rekordot döntöget az Apple nyeresége. Több nagymúltú mobilgyártó azonban nem bírta a versenyt, az iPhone megjelenését követően kezdődött el a Nokia és a Research in Motion hanyatlása is.

iPhone: az igazi sikersztori. Már eddig is hatalmas sikert futott be az Apple okostelefonja, az iPhone, de mindenkit megdöbbentett a készülék legújabb modellje, az iPhone 4S fogadtatása. A készülékből több mint 4 millió darab kelt el csak az első hétvégén, amikor piacra került az okostelefon, ez pedig a legmerészebb elemzői várakozásokat is felülmúlta. A technológia szektor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés