Előfizetői tartalom

Szétkapkodták az Apple új okostelefonját

Portfolio
Az október 7-i bemutató után kevesebb mint egy héttel már nem lehet megvásárolni az iPhone 4S-t a három legnagyobb amerikai mobilszolgáltatónál, az AT&T-nél, a Verizon Wireless-nél és a Sprint Nextelnél. A készletek szinte mindenhol elfogytak, hiszen az első napokban hatalmas volt az előjegyzések száma, és először azokat teljesítették - írja a Bloomberg. Mindössze egy napja lehet az iPhone 4S-t hivatalosan is megvásárolni, azonban a 16 gigabájtos modell már hiánycikk a Verizonnál és a Sprintnél, míg az AT&T 3-4 hetes szállítással tud vállalni előjegyzést, miközben korábban mindössze 1-2 napról volt szó.

A nagy népszerűségre való tekintettel most fordult elő elsőként, hogy a nagy mobilszolgáltató hármas egyszerre tette elérhetővé kínálatában az iPhone 4S-t, ezzel is azt akarják elérni, hogy a gyenge gazdasági teljesítmény közepette legalább a kínálkozó lehetőséget maximálisan ki tudják használni. Roger Entner, a Recon Analytics elemzője szerint az Apple megint egy slágertermékkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés