Előfizetői tartalom

Sok forrás vár még kiosztásra

Portfolio
Szőcs Árpád, a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda üzletágvezetője szerint nagyon sok olyan kkv van, amely most érkezett el oda, hogy a fejlesztéseit megvalósítsa, ágazattól függően ugyanis 3-4 évente szükséges lecserélni a meglévő gépeket, vagy bővíteni a telephelyet. A támogatások azért is fontosak számukra, hiszen ezeket a fejlesztéseket könnyebben meg tudják valósítani, sőt olyan beruházásokra is sor kerülhet, amelyre esetleg saját forrásból nem lenne pénz.

A támogatási rendszer kialakulását az első sorból figyelhette végig a MAPI, a kezdeti gyermekbetegségeken átesve sokat fejlődött a rendszer, az utóbbi években főként a gazdaságfejlesztési támogatások esetében üdvözítő fejlemény volt, hogy az értékelés objektív (beszámoló alapú) irányba mozdult el. A támogatások esetében a határidők kiemelt jelentőséggel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés