Előfizetői tartalom

Itt volt, de elvitték a Nissan LEAF-et

Hámor Iván
Szinte mindent megnyert - Év autója, Világ év autója, stb. - a Nissan sorozatgyártású villanyautója, a LEAF, de Magyarországra eddig csak a híre jutott el. A Nissan regionális központjának budapesti székhelye jóvoltából - ha csak egyetlen napig is, de - látható, sőt kipróbálható is volt az elektromos autó, aminek itthoni forgalmazása legkorábban 2013-ban kezdődhet.

Egyedi - a LEAF önálló karosszériát kapott, nem egy meglevő modellbe építik az elektromos hajtásrendszert - megjelenésének köszönhetően sokak figyelmét magára vonzotta a Városliget környékén a LEAF flotta, melynek újbóli feltűnésére még legalább két évet kell várni. Az ütemezésnek gyártási, logisztikai és üzleti okai is vannak. Egyelőre csak Japánban folyik a modell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés