Előfizetői tartalom

Ipenerg: hiányzik a zöld hőtermelés támogatása

Portfolio
A kormány által tárgyalt megújuló energiaforrások támogatási rendszerének alapelveivel az IPENERG Ipari Energiafogyasztók Érdekképviselete Egyesülés egyetért, ugyanakkor a szervezet álláspontja szerint a koncepció néhány részterülete finomításra szorul, a biomassza szabályozási elképzeléseket pedig érdemes lenne a potenciális felhasználók és a fogyasztók bevonásával ismételten végiggondolni.

A kormány első olvasatban szeptember végén tárgyalta meg "a megújuló- és alternatív energiaforrásokból előállított hő- és villamos energia kötelező átvételi rendszerről (METÁR)" szóló előterjesztést, amely új alapokra kívánja helyezni a megújuló energiák támogatását. A koncepció alapjával egyetértünk, ugyanakkor a modell néhány eleme még nem kristályosodott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés