Előfizetői tartalom

Jövő héten mutatja be az Apple legújabb sikertelefonját

Portfolio
Jövő héten mutathatja be az Apple okostelefonja, az iPhone legújabb verzióját, amely jobb kamerával és gyorsabb processzorral rendelkezik majd. A cég kulcsfontosságú termékéről van szó, amely már bevételeinek felét adja. Ez lesz az első alkalom, hogy az Apple nem Steve Jobs vezetése alatt mutatja be sikertelefonja legújabb modelljét.

A hírek szerint legújabb iPhone-jának szervez bemutatót október 4-ére az Apple kaliforniai központjába, a hírek szerint az iPhone 5 gyorsabb processzorral és jobb kamerával rendelkezik majd, mint elődje. A készülékre az iOS operációs rendszer frissített verziója kerül, amely új üzenetküldési rendszerrel lesz felvértezve - írja a Bloomberg. Az iPhone jelenleg az Apple húzóterméke....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés