Előfizetői tartalom

Az Amazon is megpróbálja megtörni az Apple uralmát

Portfolio
Sajtótájékoztatót hívott össze szerdára az Amazon.com, amin a piaci pletykák szerint bemutathatja táblagépét az internetes kereskedelmi cég. Már számos mobilcég és számítógépgyártó tört be a táblagépek piacára de az Apple uralmát nem sikerült megtörni. Utoljára a HP adta fel a harcot, amely néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy kivonul a piacról.

Új szereplő lép be a dinamikus növekedést mutató táblagépek piacára, a hírek szerint az Amazon.com szerdai sajtótájékoztatóján mutathatja be készülékét, amellyel felvenné a versenyt a piacot domináló iPaddel. Az új Kindle táblagépen Android operációs rendszer fut majd és a TechCrunch információi szerint 250 dollárért értékesíti majd a vállalat a készüléket, vagyis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés