Előfizetői tartalom

Holnap okos városokról vitáznak Budapesten

Portfolio
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és az Európai Bizottság szakmai workshopot rendez az Okos városok - smart cities témakörében a budapesti Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara épületében, 2011. szeptember 22-én. Az Európai Bizottság Going Local 2011 kezdeményezése keretében megvalósuló rendezvény fő célja, hogy az Európai Digitális Menetrendben megjelölt feladatokkal kapcsolatos tagállami előrehaladásról és a jövőbeli célkitűzésekről termékeny párbeszéd alakuljon ki Brüsszel és Budapest között - olvasható az NFM közleményében.

"Az Európai Unió 2020-ig szóló gazdaságfejlesztési, növekedési stratégiájának részét képező Európai Digitális Menetrend programjai közé tartoznak az intelligens városok kialakítását támogató projektek, amelyek célja a városi élet hosszú távú fenntarthatóságának megteremtése a legmodernebb infokommunikációs eszközök alkalmazásával. Olyan innovatív fejlesztések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés