FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Vételen a hazai gyógyszerpapírok az Ersténél

Portfolio
Közzétette az Erste a régiós gyógyszerszektorra vonatkozó legfrissebb elemzését, melyből kiderül, hogy a szakértők a Richter papírjait 43 865 forintos célárfolyammal illetik, míg az Egis esetében fair érték becslésük 22 000 forint. A Richtert továbbra is vételre javasolják, az Egis esetében pedig javították korábbi ajánlásukat, felhalmozásról vételre.

A közép-kelet-európai gyógyszerszektor az idei évben meglehetősen gyengén teljesít, a részvénypiaci turbulenciák közepette pedig az ágazat szereplőinek árfolyamai új mélypontokra süllyedtek (ezzel együtt viszont az értékeltség roppant vonzóvá vált, főleg hosszú távon nézve). A második negyedéves gyorsjelentések és menedzsment prognózisok alapján arra lehet következtetni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés