FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

MTA-Richter közös javaslat a kutatás-fejlesztés támogatására

Portfolio
Új rendszert javasol a Richter és a Magyar Tudományos Akadémia a kutatás-fejlesztés támogatására - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Bogsch Erik. A Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója szerint, ha az innovációs járulékként befizetett összegeket pályáztatással osztanák el, akkor biztosíthatnák a kutatás-fejlesztés megbízható anyagi hátterét.

A javaslatunk az, hogy az innovációs járulékot ne lehessen leírni az adóból, hanem be kelljen fizetni a központi kasszába, ahonnan pályázati rendszerben, átlátható módon lehetne elosztani - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. vezérigazgatója. Mint fogalmazott, hihetetlenül nagy igény van arra, hogy biztosítsák néhány évre egy-egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés