Előfizetői tartalom

A szabályozási környezet változása az Alteot sem hagyta érintetlenül

Portfolio
A kedvezőtlen külső környezet ellenére az előzetes terveknek megfelelő első fél évet zárt az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. Az energetikai csoport konszolidált árbevétele 2,63 milliárd forint volt 2011. január-júniusban, ez alig 10 százalékos visszaesést jelent a referencia-időszakhoz képest. A csökkenés jórészt a kötelező átvételi szabályozásban bekövetkezett változás következménye. A társaság EBITDA-szintű nyeresége az első fél évben 202 millió forint volt - olvasható a társaság közleményében.

"A 2011. január-júniusi időszakban a feltörekvő energetikai csoport 2,63 milliárd forintos konszolidált árbevételt ért el, ez alig 10 százalékos csökkenést jelent 2010 első fél évéhez képest. A tavalyi első fél évben a csoportszintű konszolidált árbevétel 2,93 milliárd forint volt. "A szabályozási környezet változásait figyelembe véve első fél évünk sikeresnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés