Előfizetői tartalom

A Volkswagen elment bevásárolni

Hámor Iván
Az autógyárak ugyanúgy a piacról szerzik be a termékeik előállításához szükséges alapanyagokat, mint bármely más termelő vállalat. Esetükben az alapanyagok nem nyersanyagokra korlátozódnak, hanem komplett részegységekre is, melyeket különböző beszállítók fejlesztenek, terveznek és gyártanak. A Volkswagen is körülnézett a piacon, és megvett mindent, amivel innovatívabbnak tüntetheti fel magát.

A legtöbb autóvásárlót és üzemeltetőt nem érdeklik olyan mélységben a járművek egyes részegységeinek működési elvei, hogy ezekkel részletekbe menően foglalkozzon, de az autó gyárak - a megbízható és felhasználóbarát üzemelés érdekében - ezekkel is sokat törődnek. Egy modern autó viszont annyira összetett, annyi részfeladatot ellátó egységből áll, hogy nincs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés