Előfizetői tartalom

A nagy durranás elmaradt - Technikai elemzés

Portfolio
Pénteken a piacok feszülten várták Bernanke Fed elnök nyilatkozatát, amelyet azonban nem követett földindulás a tőzsdéken. A vezető indexek többsége egyre kisebb kilengéseket produkál, ami egy összeszorított rugóhoz teszi hasonlóvá a piacokat. Előbb-utóbb a felhalmozott feszültség hatására bekövetkezik a kitörés, aminek iránya szolgál majd iránytűként a rövid távú kereskedésben. A hetet az S&P500, a DAX és OTP grafikonokkal indítjuk.

S&P500 A pénteki kereskedés nem hozott változást az S&P500 megítélésében, továbbra is egy háromszög formáció határozza meg az index mozgását. Felfelé történő kitörés esetén az 1260-as szint lehet a cél, míg ha lefelé mozdulunk el, a kerek 1000 pontos érték környékén állhatunk meg.DAX (heti grafikon) Az 5400-5200 pontos támaszzóna megállította a DAX zuhanását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés