Előfizetői tartalom

Napkollektor-pályázat indulhat októberben - 3 milliárd a tét

Portfolio
Várhatóan októberben írja ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a napenergiát hasznosító, használati melegvíz előállítását biztosító berendezések beszerzését és beépítését támogató pályázati konstrukciót. A közel 3 milliárd forintos keretösszegre családi házak és legfeljebb 12 lakásos hagyományos építésű társasházak pályázhatnak - jelentette be Bencsik János klíma- és energiaügyi államtitkár 2011. augusztus 25-én, Tatabányán, a XVIII. Vértes Expo megnyitója keretében rendezett szakmai napon.

"Bencsik János hangsúlyozta, hogy a hazai épületállomány energiafelhasználásának hatékonyabbá tételével csökkenthető Magyarország széndioxid-kibocsátása, mérsékelhető az ország energiafüggőssége, a lakossági energiafogyasztás és ezen keresztül a rezsiköltségek nagy része is. Emlékeztetett arra, hogy több sikeres energetikai program zárult le a nyáron, így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés