Előfizetői tartalom

Letépi láncait a HP - mégis zuhan az árfolyam

Portfolio
Miután a tegnapi kereskedésben 6%-ot estek a Hewlett-Packard részvényei, a zárás utáni kereskedésben még közel 10%-ot zuhant a részvények árfolyama. A társaság a tervezettnél előbb, még kereskedés közben közzétette negyedéves gyorsjelentését, amelyből kiderült, hogy csökkentette bevételvárakozásait és kilátásba helyezte, hogy leválasztja személyi számítógép üzletágát.

Valóságos híráradat övezte tegnap a HP részvényeit, ugyanis amellett, hogy a társaság a tervezettnél előbb, még az amerikai tőzsdék zárása előtt közzétette második negyedéves gyorsjelentését, egy hatalmas felvásárlást is bejelentett, illetve kilátásba helyezte, hogy leválasztja személyi számítógép gyártó üzletágát. Csökkentette bevételvárakozását a HP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés