Előfizetői tartalom

Történelmi mélypontján a Telekom

Portfolio
Július során még jól tartotta magát a defenzív szektorhoz tartozó Telekom, ahol az 525-530 Ft-os támasz, majd az 500 Ft-os lélektani szint letörését követően itt az új történelmi mélypont a papírban 469 Ft-nál. A Telekom ezzel a 4,3%-os esésével vezeti a régiós távközlési cégek lejtmenetét, hiszen a lengyel TPSA 1,8, a cseh Telefonica 2,15-os csökkenést mutat.

A Magyar Telekom augusztus 4-én tette közzé gyorsjelentését, az idei második negyedév nem sikerült fényesen, a működési környezet továbbra sem mutat javulást, ez pedig a következő időszakban is az árbevétel és az EBITDA csökkenését hozhatja. A befektetők türelme úgy tűnik a gyorsjelentést követően fogyott el, hiszen júliusban még relatíve jól tartotta magát az árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés