Előfizetői tartalom

Ráveti magát a német szélpiacra a Blackstone

Portfolio
Hatalmas szélenergetikai beruházást hajt végre a Blackstone. A világ egyik legnagyobb magántőke társasága összesen 2,5 milliárd eurót ruház be két német tengeri szélparkba. A Financial Times beszámolója szerint a társaság szektortársaihoz képest szokatlan módon már a fejlesztési és kivitelezési szakaszban is részt vesz. A Blackstone azt tervezi, hogy létrehozza Európa első tisztán off-shore szélenergetika cégét.

A világ egyik legnagyobb magántőke társasága összesen 2,5 milliárd eurót tervez beruházni két német szélprojektbe. A Blackstone mai bejelentése szerint a társaság megszervezte Németország legnagyobb off-shore szélprojektjének finanszírozását. Az 1,2 milliárd euróból megvalósuló Meerwind projekt 2013-ban fejeződhet be. A Blackstone beszámolt egy másik tervezett projektről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés