Előfizetői tartalom

Figyeljünk a felpattanásokra is - Technikai elemzés

Portfolio
Szinte vég nélkül adják a piacokat, aljakat keresni nagyon nehéz, de fontosabb szintekről láthatunk rövidebb felpattanásokat. Itt a short pozíciók zárását illetve agresszív szűk stoppal napon belülre nyitott vételi pozíciókat kereshetjük. Nézzük tehát a Dax az S&P 500 és az OTP parkettjén hol várható némi megnyugvás.

A hazai bankpapír ma jelentős eladó nyomással szembesülhet, így kicsi a valószínűsége hogy a 4500 forintos támasz megfogja az esést. Ennek a szintnek a törésével a 3800-3500-3300 forintos támaszok valamelyike kerülhet célkeresztbe az OTP grafikonjára tekintve. Egy sötétebb scenarió esetén 3000 forint illetve ez alatti szintek sem elképzelhetetlenek.A Dax, mely a határidős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés