Előfizetői tartalom

Nem ijedt meg Amerikától az OTP

Portfolio
A világ más részein mutatkozó bizonytalanság ma csak kisebb mértékben hatott a régiónkra, így a BUX alacsony érdeklődés mellett egy nyárias forgalmú kereskedésben csupán 0,4%-ot esett. A nagyok közül egyedüliként a MOL-t találták meg az eladók, miután az Nemzetgazdasági Minisztérium bejelentése szerint akár az állam olajtársaságban lévő papírjainak az egy része is eladásra kerülhetnek, amennyiben az államháztartás egyensúlya azt megköveteli.

A nap során a kedélyeket a jellemzően vártnál rosszabb európai gyorsjelentések és az olasz pénzügyminiszter távozása körüli pletykák borzolták. A délután során érkező két kedvező amerikai makroadat azonban egy kissé oldotta a kialakult feszültséget. Ám a befektetők fókuszában továbbra is az amerikai adósságplafon körüli viták és a későbbiek során jelentkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés