Előfizetői tartalom

Gyenge negyedév a Telenor Magyarországnál

Portfolio
A Telenor Magyarország ma tette közzé 2011 második negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit. A vállalat árbevétele és EBITDA-ja is csökkent, a negatív piaci környezet hatásain túl a távközlési különadó is sújtotta a vállalat üzletmenetét. A társaság azonban továbbra is igyekszik mérsékelni a negatív hatásokat, a beruházások szintje közel 1 milliárd forinttal csökkent tavalyhoz képest.

A Telenor Magyarország teljes árbevétele 1,7 milliárd forinttal maradt el 2010 második negyedévétől. A teljes árbevétel visszaesésén túl azonban több területen már látszanak a javulás jelei, gyorsabban bővült például a nem hangalapú szolgáltatások árbevétele. Az egyéni előfizetőktől származó hangalapú árbevétel is enyhén javuló trendet mutat a korábbi negyedévekhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés