Előfizetői tartalom

Bámulatos számok az Apple-től

Portfolio
Folytatódott a második negyedévben a hatalmas növekedés az Apple-nél, a társaság bevételei 80% feletti mértékben növekedtek, nettó eredménye pedig több mint a duplájára emelkedett. A gyorsjelentés közzétételét követően a társaság részvényei 4,6%-kal értékelődtek fel a zárás utáni kereskedésben és 400 dollár felett is megfordultak.

82%-kal növekedtek 2011 második negyedévében az Apple bevételei az előző év azonos időszakához viszonyítva, ami az elemzői várakozásokat is meghaladta: a várt 24,9 milliárd dolláros bevételhez képest 28,6 milliárd dollárt ért el.A vállalat profitja szintén meglepetést okozott, az egy évvel korábbi 3,25 milliárd dollár után az idei év második negyedévében 7,3 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés