Előfizetői tartalom

Nem ment Ázsiának

Portfolio
Hiába Bernanke tegnap délutáni további monetáris lazítás lehetőségét életben tartó szavai, az amerikai indexek nem tudták nap végéig megtartani erejüket, mely eredőjeként ma nem ment az ázsiai piacoknak sem. A makro vonatkozású hírek közül kiemelhető, hogy a Moody's tegnap zárás utáni közleményében kiemelte, hogy felülvizsgálja Amerika adósság besorolását. A nap során 11:30 magasságában az olasz kötvény aukció végeredményére lesz érdemes odafigyelni.

A vezető ázsiai indexek közül a japán Nikkei 0,3, az ausztrál S&P ASX 200 0,5%-kal került lejjebb, adél-koreai Kospi stagnált. A Shanghai Composite a kedvező kínai GDP adatoknak hála ma is 0,2%-os emelkedésben áll.A Nikkei legnagyobb kapitalizációjú komponensei közül az autógyártók egész jól szerepeltek, míg a Moody's újabb riogatását a pénzügyi szektor érezte meg a legjobban.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés