Előfizetői tartalom

A piaccal szembe megy az olajpapír- Technikai elemzés

Portfolio
Ismét szintre ütötték a MOL-t, míg a piac nagyrésze szinte töretlenül emelkedik a fontos támaszszintekről. A külföldi piacok közül a DAX és az S&P 500 index is fontos ellenállásokat küzdött le, így akár a korábbi csúcsok támadására is lehetőség adódik. Az alábbiakban e három termék grafikonját vesszük vizsgálat alá.

Tegnap újból 21 000 forintnál tartották meg az olajpapír részvényeit, amennyiben nem tud pattanni a részvény, akkor elérhető közelségbe kerül a 19 300 illetve a 18 000 forintos támasz környéke. A MOL-lal kapcsolatban újra optimisták csak az 50%-os Fibonacci szint és a 200 napos mozgóátlag felett lehetnénk.Eközben új csúcsra készül a DAX, az index három nap alatt leküzdött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés