Előfizetői tartalom

A főnök koreait hajt

Hámor Iván
A dél-koreai autóipar fejlődése mellett nem lehet szó nélkül, vagy lekicsinylő legyintéssel elmenni. Megfelelő képzéssel, rengeteg K+F tevékenységgel és jó stratégiával bő két évtized alatt az "olcsó vacak" kategóriából a mindenki által elismert minőségi termékig jutottak, amik közé már olyan közép- és felsővezetői flottautók is tartoznak, mint a Hyundai i40.

A Hyundai-KIA csoport immáron a világ negyedik legnagyobb autógyártója, a 2010 év végi adatok alapján. Termékeik között a városi kisautótól a luxusterepjárói sok minden megtalálható, és már kontinens specifikus modelljeik is vannak. Kifejezetten az európai igények figyelembe vételével került kifejlesztésre a műszakilag megegyező KIA cee’d - Hyundai i30 páros, de léteznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés