Előfizetői tartalom

Nagy kárból kis költség

Hámor Iván
Az autóüzemeltetés során fellépő költségek egy részét jelentős mértékben lehet csökkenteni olyan javításokkal, melyek a tényleges hiba elhárítására szorítkoznak, és így nem kell kifizetni az egész alkatrészt, annak a munkadíjával együtt. Ez jellemzően a szélvédőüvegek és műanyag karosszériaelemek esetében jelent költséghatékony megoldást.

Amíg nem történik meg a baj, csak keveseknek jut eszébe, hogy egy apró kavics mekkora gondot tud okozni. A modern járművek első szélvédői ma már nem egyszerű üveglapok, hanem nagyon bonyolult, több rétegből álló speciális üvegek, olykor akkora területtel, amennyi régebben az összes üvegfelület mérete volt egy utón. Ennek köszönhetően az ilyen alkatrészek cseréje igen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés