Előfizetői tartalom

Ismét pattantunk - Technikai elemzés

Portfolio
Tegnap ismét próbára tették a fontos támaszszinteket a piacok, de a vevők megint megfordították a mozgás irányát. Az S&P 500 esetében az első órában látott szakadást nap végéig szinte teljesen ledolgozta a benchmark, míg az OTP estében a zárószakaszban látott felhúzás hozta el az üdvösséget, a Telekom papírjai pedig tegnap tesztelték vissza korábban ellenállásként funkcionáló 575 forintos szintet és a 576 forintnál lévő 200 napos mozgóátlag áttörését. Az alábbiakban ezt a három terméket vesszük górcső alá.

A Magyar Telekom tegnapi mozgása alapján a mai naptól egy újabb meghúzást - esetleg kisebb konszolidációt - várhatunk. A korábbi ellenállás és a 200 napos mozgóátlag áttörését követően tegnap egy sikeres visszatesztet láthattunk, így egy mai nagy testű zöld gyertya kialakulása nem lenne meglepő. Csak akkor van okunk pesszimizmusra, ha a fent említett szintek alatt zár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés