Előfizetői tartalom

Katasztrofális teljesítmény a katasztrófabiztosításoktól

Portfolio
Nem vált be Romániában az ötletként időről időre hazánkban is előkerülő kötelező lakásbiztosítás rendszere - derül ki a Napi Gazdaság szerdai cikkéből. Sajtóhírek szerint 8,3 millió ingatlanból eddig mindössze 520 ezerre kötöttek a romániai tulajdonosok földrengés-, árvíz- és földcsuszamlásokra fedezetet adó szerződéseket.

Marius Bulugea, a román katasztrófaellenes együttbiztosítói csoport, a PAID vezérigazgatója úgy nyilatkozott, jó esetben is csak 600 ezer romániai ingatlan lesz biztosítva július közepéig, ugyanis naponta 1000-1500 új szerződést kötnek az ügyfelek. A romániai lakásbiztosítási penetráció a magyarországi több mint 70%-hoz képest nagyon alacsony: nem kötelező, piaci alapon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés