Előfizetői tartalom

Amnesztiát is hoz a regisztrációs adó változás

Portfolio
Hamarosan döntés születik a gépjárművek regisztrációs adójáról szóló törvény módosításáról. A nagyteljesítményű autók adója csökkenhet, a külföldi rendszámmal Magyarországon közlekedő kocsik után pedig - magyar forgalomba helyezéskor - az év végéig fele adót szednének az Országgyűlés költségvetési bizottsága javaslatainak elfogadása esetén.

A parlament előtt lévő gazdasági törvényeket módosító javaslat - egyebek mellett - módosítja a regisztrációs adót is. A költségvetési bizottság ehhez tett javaslata új táblázatba foglalja a fizetendő adót. Az adó mértéke továbbra is a kocsik hengerűrtartalmától és azok környezetvédelmi besorolásától függ. Újdonság, hogy az eddigi 4 környezetvédelmi besorolás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés