Előfizetői tartalom

Verseny az autósokért

Hámor Iván
Az újautó értékesítések jelenlegi volumene arra kényszeríti a márkakereskedői hálózatokat, hogy jobban megbecsüljék az idősebb járművek üzemeltetőit is. Korábban, a 100-200 ezer darabos éves eladások időszakában a 3-4 évesnél fiatalabb autók kötelező szervizmunkái is megtöltötték az emelőket és aknákat, amivel szemben ma minden egyes ügyfélért meg kell küzdeni, aminek egyik legkézzelfoghatóbb eszköze a szervizárak mérséklése.

A korosabb járművek tulajdonosai, üzembentartói sokszor elkerülik a márkaszervizeket, és független javítókat bíznak meg autóik karbantartásával, javításával abban a reményben, hogy így anyagi előnyhöz jutnak. Ez azonban nem minden esetben igaz, amit tetéz az is, hogy sok esetben csak a márkaszervizek tudnak bizonyos hibákat pontosan diagnosztizálni, és ezzel esetleges későbbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés