Előfizetői tartalom

Nagy pofont kapott a BlackBerry gyártója

Portfolio
Közel 15%-ot zuhant tegnap, a zárás utáni kereskedésben a Research in Motion árfolyama azt követően, hogy a társaság közzétette negyedéves eredményeit. Bár a BlackBerry gyártójának egy részvényre jutó nyeresége megfelelt a várakozásoknak, ugyanakkor a bevételek alakulása csalódást okozott és a menedzsment csökkentette az idei évre vonatkozó várakozásait is.

16%-os bevételnövekedést könyvelhetett el a Research in Motion május végén záruló negyedévében az előző év azonos időszakhoz viszonyítva, ami csalódást okozott a befektetőknek, az elemzői konszenzus által várt 5,15 milliárd dollárhoz képest csak 4,9 milliárd dolláros bevételt ért el a vállalat. A cég egy részvényre jutó nyeresége megfelelt a várakozásoknak megfelelően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés