Előfizetői tartalom

Elég egyetlen gombnyomás a parkolási díj megfizetéséhez

Hámor Iván
Újfajta, majdnem teljesen automatikus parkolási díjfizetésre nyílik lehetőség 2011. július 1-től. A közterületi fizető parkolás rengeteg céges járműüzemeltető számára jelent különös gondot, odafigyelést, és nem elsősorban a díjak mértéke, hanem sokkal inkább megfizetésük módja miatt. A készpénzes - pénzérmés - megoldás a rendszeresen díjköteles övezetben várakozók számára a lehető legrosszabb, legkényelmetlenebb és legkevésbé hatékony megoldás, amit az eddig elérhető elektronikus rendszerek ugyan messze felülmúlnak, de még ezeknél is létezik kényelmesebb változat.

Két hazai hátterű vállalkozás együttműködésének köszönhetően 2011. július 1-től Budapesten és 26 vidéki városban bárki számára hozzáférhetővé válik a GPS alapú parkolási díjfizetési rendszer. A szolgáltatás igénybevételéhez az autóban egy már meglévő GPS flottakövető vagy járművédelmi rendszerre, ennek hiányában kifejezetten az ehhez a szolgáltatáshoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés