Előfizetői tartalom

Próbálkozik a HP

Portfolio
A Hewlett-Packard olyan mobileszközök kifejlesztésébe fogott, mely a vezeték nélküli vásárlásokban segíti a telefonok és a tabletek felhasználóit. Ugyan a terveket még nem hozták nyilvánosságra, de egy neve elhallgatását kérő munkatárs szerint, olyan alkalmazásokat is fejlesztenek, melyekkel a kasszáknál nem csak fizethetünk, de hűségpontokat és kuponokat is gyűjthetünk. Tervek szerint az első NFC (közeli - 4 cm-en belüli - kommunikációs csatornát használó) technológiát használó HP eszközöket az év végén lehet először megvásárolni.

A HP, mely 2010-ben 1,2 milliárd dollárért vásárolta meg a Palm-ot, mindenáron igyekszik a mindössze 2,6%-os piaci részesedéssel rendelkező okostelefon márkát életben tartani. A cég júliusig biztosan nem hozza forgalomba az IPad versenytársaként eladható tabletjét, mely a Google operációs rendszerét fogja használni. Becslések szerint az új fizetési móddal történő pénzforgalom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés