Előfizetői tartalom

Több a lakásbiztosítás a viharok miatt

Portfolio
A Magyar Biztosítók Szövetsége szerint nem emelkedik a lakásbiztosítások díja az egyre ismétlődő viharok miatt. A szervezet szóvivője szerint a gazdasági válság kitörése után jelentősen csökkent a lakásbiztosítások száma, az utóbbi időben azonban 30 ezerrel több szerződést kötöttek. Mindez a szélsőséges időjárásnak tudható be - mondta az InfoRádiónak a Magyar Biztosítók Szövetségének szóvivője, Gilyén Ágnes.

Rövid távon biztosan nem várható áremelkedés a lakásbiztosítások tekintetében, de három-öt éves távlatban már elképzelhető - mondta az InfoRádiónak a Magyar Biztosítók Szövetségének szóvivője, aki hozzátette: május vége óta folyamatosak a zivatarok, ez azonban még nem számít extrém időjárásnak. Gilyen Ágnes beszélt arról is, hogy a megkötött lakásbiztosítások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés