Előfizetői tartalom

Szereti a magyar gyógyszercégeket az Erste, a Richter a kedvenc

Portfolio
Az elmúlt hónapok bizonytalan magyar szabályozói környezete az Erste véleménye szerint beépült a hazai gyógyszercégek árfolyamába, melyek a mostani árszinteken kedvező vételi lehetőséggel kecsegtetnek hosszabb távon. Az Erste a mai napon kiadott elemzésében a Richter esetén tartásról vételre növelte az ajánlását 45 500 Ft-os célárfolyam mellett, míg az Egis esetén továbbra is tartást javasol 23 000 Ft-os célárral.

Az Erste elemzője kiemelte, hogy a bizonytalan magyar szabályozói környezet és a gyógyszergyártókat sújtó adókat már beárazta a piac, sőt az elemző szerint a negatív híreket már túl is reagálta, mely különösebb hosszabb távra nagyon kedvező belépési pontot teremtett a két magyar gyógyszercégben.Kapcsolódó cikkünk2011.05.17Eldőlt: 20%-ra emelik a gyógyszergyártók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés