Előfizetői tartalom

Lehet kisebb a presztízsautó

Hámor Iván
A méretcsökkentés nem csak az autógyártók mániája, nem csak az egyre kisebb motorokat kell megszokni és használni, hanem a cégek járműpolitikájában is egyre gyakrabban előfordul. A kisebb kategóriába tartozó autók bekerülési ára is alacsonyabb, és értékvesztésük abszolút értéke is elmarad a nagyobbakétól. A "dolgozói" autók esetében a munkatársak véleménye nem mindig döntő szempont - azzal járnak, amit "kapnak" -, de vajon a vezetői autónak lehet találni prémium modellt, kisebb kiadásban?

Sokáig élt az a kép a cégvezetőkben, hogy ők csak nagy autóval járhatnak, természetesen prémium márka termékével. A külső gazdasági körülmények és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő környezetvédelem, a fenntartható fejlődés a cégvezetői autók méretére is hatással van, mégpedig lefelé. Ma már egyáltalán nem tűnik szentségtörésnek, ha valaki egy kisebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés