Előfizetői tartalom

Mennyibe kerül az adómentesség? - Itt vannak a számok!

Portfolio
Mára szinte minden brókercégnél és banknál elérhető a tartós befektetési számla, melyekhez kapcsolódó legfontosabb díjakat alábbi cikkünkben részletezzük. Általánosságban elmondható, hogy a kondíciók megegyeznek a normál befektetési számláéval, sőt egyes szolgáltatók az első évben még kedvezményeket is adnak. A törvény által előírt minimális 25 000 forintos kezdő befizetésnél csak néhány esetben követlenek meg nagyobb mértékű kezdő lekötést.

Tavaly év elején indult el a tartós befektetési számla (TBSZ) néven ismert konstrukció, melyet néhány kivételtől eltekintve szinte minden pénzügyi szolgáltató - legyen az bank vagy brókercég - termékpalettáján megtalálunk. Az alábbi cikkünkben a hazai bankok és brókercégek TBSZ-hez kapcsolódó díjait ismertetjük.Bankok. Az Unicreditnél nem történt változás tavaly óta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés