Előfizetői tartalom

Fennakadás a Telenor rendszerében

Portfolio
"Technikai okok miatt egyes távközlési szolgáltatásak nem vehetőek igénybe" - közölte a Telenor gépi ügyfélszolgálata péntek délután, este, miután ismét hálózati kihagyásokat tapasztalhattak az előfizetők, felhasználók. Körülbelül fél öttől a telefonok kijelzőjén a "csak segélyhívásra" üzenet jelent meg, a mobilinternet is használhatatlanná vált - írja laptársunk, az Index. Este fél nyolc körül a szolgáltatás már működni látszott.

A Telenor Hungary facebookos oldalán azt írták a jelenséggel kapcsolatban, hogy mind a hanghívásokban, mind a mobilinternet-szolgáltatásban hálózati probléma lépett fel, elsősorban Budapesten és környékén. "A hibát nemvárt torlódás okozza, ami azért alakult ki, mert folyik a hálózatfejlesztés és ennek következtében egyes hálózati elemek nagyobb forgalmat bonyolítanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés