Előfizetői tartalom

Olcsó navigáció az NNG-től

Hámor Iván
Aki kis költséggel szeretett volna eddig navigációs berendezést az autójába, leginkább az utólagos megoldások közül kellett kiválassza a számára legszimpatikusabbat. A gyári, beépített eszközök inkább a felső-középkategóriában, vagy a még nagyobb és drágább járművekben tudtak teret hódítani, de ez hamarosan megváltozhat. A Renault és a Fiat már ma is kínál "low cost" navigációs rendszert, és a jövőben más gyárak kínálatában is megjelenik, ráadásul hazai fejlesztésű szoftverrel.

Az NNG Kft. - korábban Nav’N’Go - sikeresen zárta le másfél éves fejlesztési projektjét, amely arra irányult, hogy a gyárilag beépített autós rendszerek követelményeinek megfelelő navigációs megoldást alakítson ki. Erre a célra a "KMOP-2009-1.1.6 Vállalkozások technológiai innovációjának ösztönzése tartós beszállítóvá válás vagy a státusz megerősítése érdekében"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés