Előfizetői tartalom

Vége a "szlovák rendszám" korszakának?

Hámor Iván
A hazai gépjármű kereskedelmet és fenntartó hálózatot érzékenyen érintette az elmúlt időszak, ugyanis az újautó értékesítések visszaesésével nem csak az értékesítésben, hanem az üzemeltetésben érdekeltek is piacot vesztettek. Az érdekvédelmi szervezetek, mint az MGE (Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete) és az Autós Nagykoalíció folyamatosan keresték az egyeztetési lehetőséget a mindenkori kormányzattal, mi több konkrét javaslatokat is letettek az asztalokra, melyek a hamarosan törvényjavaslat formájában kerülnek a Parlament elé.

A gazdasági bizottság hamarosan törvényjavaslat-csomagot nyújt be a parlamentnek, amelyben a gépjármű-kereskedelem és -javítás problémáit orvosolják, erről már tárgyalt Matolcsy György gazdasági miniszterrel - mondta Rogán Antal, a gazdasági bizottság elnöke a bizottság közbeszerzési és vállalkozásszabályozási albizottságának ülésén hétfőn Budapesten. Az MGE...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés