Előfizetői tartalom

Természeti katasztrófák nyirbálták meg az Allianz profitját

Portfolio
Közzétette első negyedéves gyorsjelentését ma reggel az Allianz, ami nagy meglepetést nem okozott, hiszen a menedzsment két héttel ezelőtt publikálta főbb számait. A német biztosítótársaság részvényei az európai részvénypiacokon uralkodó hangulatnak megfelelően estek ma a nyitást követően, jelenleg 1,2%-os mínuszban tartózkodnak a részvények.

A felére csökkent az Allianz nettó eredménye az első negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva: a vállalat nettó eredménye 857 millió eurót ért el. Az eredmények szempontjából legnagyobb súlyú üzletága, az ingatlan-és vagyonbiztosítási szegmens működési eredménye 663 millió eurót tett ki, ami 7%-os visszaesést jelent az előző év azonos időszakához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés